Principală » 2011 » Octombrie » 3 » Un barbat posedat de diavol si-a scos ochii in biserica
5:55 PM
Un barbat posedat de diavol si-a scos ochii in biserica


Intr-o biserica din Italia, enoriasii au participat la o scena de groaza in timpul slujbei de duminica. Un barbat, care probabil era posedat de diavol si-a scos ochii cu propriile maini.

Imediat barbatul a fost dusa la spital, unde le-a spus medicilor inainte de al baga in operatie, ca a recurs la acest gest fiindca niste voci il bantuiau.

"In 26 de ani de profesie nu am avut parte de asa ceva. Era in agonie si acoperit de sange. Ne-a spus ca si-a folosit mainile sa-si scoata ochii dupa ce vocile i-au spus sa faca asa. Ce a facut el necesita o forta imensa. Am incercat sa-I salvam vederea, dar nu s-a putut face nimic. Va ramane orb”, a declarat unul din medicii spitalului.

Socat a ramas si preotul cu enoriasi din biserica de fapt la care a recurs barbatul.

Preotul banuieste ca pentru acest gest este de vina diavolul, spunand ca "In Biblie, Iisus spune ca daca ochiul drept te impinge la pacat, scoate-l si arunca-l. Este mai bine sa pierzi o parte din corp, decat sa ajungi in Iad".

Sursa: Daily Mail

Categorie: Stiri | Vizualizări: 585 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: biserica, Italia, Diavol, Un barbat si-a scos ochii | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: