Principală » 2011 » Decembrie » 21 » Un pastor roman al bisericii din Dearborn Heights, SUA, este acuzat de abuz sexual
12:05 PM
Un pastor roman al bisericii din Dearborn Heights, SUA, este acuzat de abuz sexual
Ioan Buia este pastorul roman al biserici din Dearborn Heights, Detroit, SUA, si este acuzat de mai multe femei ca a abuzat sexual de ele pe cand erau minore.

La politia din Detroit se afla zeci de pagini cu plangeri in care femeile il reclama pe romanul pastor si in care explica cum acesta a abuzat de ele.

Una dintre femei a spus politiei ca: "Mi-a spus: 'Stiu ca poti tine un secret, stiu ca poti fi loiala'. Am fost abuzata sexual, am fost violata. L-am privit ca pe un tata, ca pe un al doilea tata".

O alta femeie de 13 ani ca intr-o zi, in timp ce se afla la o piscina alaturi de Ioan Buia, acesta a incercat s-o invete sa inoate. Pastorul si-a pus mainile sub costumul ei si a inceput sa o atinga. In acel moment femeia ar fi incercat sa fuga, insa Ioan Buia a tras-o spre el.

Pastorul roman, Ioan Buia, este acum suspendat din functie pentru 6 luni.

Sursa: www.clickondetroit.com

Categorie: Stiri | Vizualizări: 484 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Procese, Ioan Buia, Roman, Abuz sexual, Pastor, Anchete | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 Dr. MargiAnne Isaia, MD, MPH  
0
Sunt Dr. MargiAnne Isaia, MD, MPH, locuiesc in SUA si sunt initiatoarea site-ului www.reinviesperanta.com.
Lucrez in cadrul Grupului Advocacy Reinvie Speranta care se abordeaza abuzul sexual asupra copilului.
Prin intermediul acestuia am luat cunostinta de astfel de cazuri in toate mediile religioase. Din experienta pe care o am cu numeroase victime care au crescut in Romania si din literatura de specialitate afirm faptul ca tot ce spun aceste victime este adevarat. Cunosc fenomenul abuzului si modul cum este perceput de catre victime, familiile lor si publicul larg. Felicitari victimelor care au reusit sa vorbeasca, chiar daca au trecut ani de la crima care le-a distrus copilaria si le-a umbrit viata, le-a facut sa nu mai aiba incredere in Dumnezeu. Laud pe Dumnezeu care scoate la lumina astfel de fapte ascunse cu perfidie diabolica sub mantia religiei si a sfinteniei

Prenume *:
Email *:
Cod *: