Principală » 2011 » Mai » 1 » Universitatea Craiova 3-0 Unirea Urziceni
5:06 PM
Universitatea Craiova 3-0 Unirea Urziceni
 
 
Universitatea Craiova s-a impus asta cu scorul de neprezentare de 3-0 in fata formatiei Unirea Urziceni, intr-un meci din Etapa a XXX-a a Ligii I.

In decursul acestei saptamanai patronul Stiintei, Adrian Mititelu, a facut mai multe schimbari. Prima mutare a fost eliminarea lui Reghecampf de pe banca tehnica si aducerea fratiloc Costea inapoi. Aurel Ticleanu a fost pus in functia de antrenor pana la sfarsitul campionatului, si se pare ca a fost o schimbare inspirata prin prisma rezultatului pozitiv de astazi.

Oltenii spera in continuare sa scape de retrogradare, aflandu-se in acest moment la 3 puncte de primul loc care o mentine in prima liga.

Golurile au fost marcate de: Subotic in minutul 30 din penalty, Dorel Stoica in minutul 42 dintr-o centrare venita de la Gangioveanu si trimisa in poarta cu capul, Firtulescu in minutul 51 dupa ce scapa singur cu portarul George Curca si duce scorul la 3-0.

Echipe de start:

Universitatea Craiova: Lung Jr - Dănănae, Gugu, Zoro, Buşu – Firţulescu (Dina 81), Stoica (Wendel 62), J. Nicolae, Gîngioveanu – Stoianof (F.Costea 70), Subotic
Rezerve: Hotoboc, Mihai Costea, Surugiu, Roman
Unirea Urziceni: Curcă - Buşcă, Mera, E. Nicu, V. Lupu – Scărlătescu (Tene 62), Apostol, Muzac (Ionita 46), Pătraş – Tobă (G.Marcu 76), Mihalcea
Rezerve neutilizate: Cernea, Toşca, Blay
Categorie: Sport | Vizualizări: 508 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Universitatea Craiova, fotbal, Unirea Urziceni, Liga 1, Rezultate, Etapa | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 Salma  
0
Femeie ce mare porti in suflet si cine esti?Suntem sotii, iibute, femei in cautarea sufletului pereche, femei care stiu sa astepte, sa se grabeasca, sa nu renunte. Ne gasim implinirea prin viata si ne punem sufletul in trairile si rascolirile zilnice. Nu ne mai doboara un rid brazdat adanc in piele si nici un lucru intamplat gresit. Ne ducem pasiunea dincolo de doi in tot ceea ce facem. Suntem oarecum insasi viata, un soi bizar de miracole zambim si facem lumea sa zambeasca apoi. Pierdute printre randurile vietii, uitam adeseori ca in primul rand suntem femei. Tu mai stii cand ti-ai multumit ultima oara tie insati pentru ca te-ai nascut femeie? Cand ai plans? Cand ai ras? Cand ai privit ultima oara inapoi? Cand te-ai lasat cuprinsa de indoieli? Cand ti-ai recunoscut ca ai obosit? Astazi ma intreb pana cand si unde sunt eu lucrurile pe care le fac sunt cele care ma reprezinta?

Prenume *:
Email *:
Cod *: