Principală » 2011 » Octombrie » 31 » Video. George Galamaz desfigurat de un suporter al Petrolului Ploiesti
4:45 PM
Video. George Galamaz desfigurat de un suporter al Petrolului Ploiesti
Stelistul George Galamaz a suferit un puternic traumatism cranian - şi nu o fractură de os zigomatic ,cum se credea iniţial - după ce a fost lovit cu un box metalic în figură de un suporter ploieştean intrat pe teren în minutul 44 al meciului Petrolul - Steaua, la scorul de 1-0 pentru bucureşteni, iar colegul său de echipă Ciprian Tătăruşanu s-a ales cu arsuri pe spate şi pe gât, lovit cu o petardă din tribune la câteva minute distanţă, informează Gazeta Sporturilor. Tătăruşanu tocmai intrase în teren în locul accidentaului Galamaz, dar pentru a-l înlocui între buturi pe Răzvan Stanca, eliminat de arbitrul Robert Dumitru pentru că l-a lovit pe suporterul respectiv. Nu a fost singurul care l-a agresat pe intrus: Novak Martinovic a fost primul care l-a lovit pe suporter, cu picioarele, după ce individul părea că încearcă să dea şi în el.
După lungi proteste ale steliştilor, Robert Dumitru a reluat meciul. Mihai Costea a înscris din penalty-ul acordat în minutul 43, ducând scorul la 2-0 pentru Steaua. Dar după alte câteva zeci de secunde suporterii ploieşteni au început să arunce cu petarde din tribună, lovindu-l şi pe Tătăruşanu.
Robert Dumitru i-a evacuat în cele din urmă pe jucători în cel de-al 12-lea minut de prelungire. La 20 de minute distanţă s-a dat verdictul: meciul este suspendat.
 

 
Categorie: Sport | Vizualizări: 475 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Suporter, Pumn, Fractura, George Galamaz, Desfigurat, Petrolul Ploiesti, Steaua, Bataie | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: