Principală » 2011 » Octombrie » 8 » Brendan Fraser va filma in Romania pentru "William Tell 3D"
11:52 AM
Brendan Fraser va filma in Romania pentru "William Tell 3D"


Actorul american va filma in Romania pentru lungmetrajul "William Tell 3D", in martie 2012, la Studiourile Castel Film.
Filmul va fi regizat de Eric Brevig. Brevig a mai lucrat cu Frazer pentru filmul "Calatorie spre centrul Pamantului", lansat in 2008. De asemenea, Breving semneaza si regia filmului de animatie "Ursus Yogi/ Yogi Bear". Lungmetrajul in 3D "William Tell" va fi filmat in studiourile Castel Film, dar si in Elvetia. Filmul prezinta povestea lui Wilhelm Tell, unul dintre simbolurile Elvetiei. Potrivit legendelor populare, Wihelm Tell a trait intre secolele 13 si 14, intr-un sat din cantonul Uri si a luptat impotriva autoritatii Habsburgilor, care conduceau atunci cantonul. Wihelm Tell a fost fortat sa traga cu sageata intr-un mar asezat pe capul fiului sau, a fost arestat pentru ca a atentat la viata guvernatorului cantonului Uri, a scapat din inchisoare si, in final, l-a ucis pe guvernator, intr-o ambuscada, Potrivit legendei, faptele sale de vitejie i-au convins pe oameni sa se revolte impotriva dominatiei Habsburgilor. Desi nu exista dovezi clare ca ar fi existat cu adevarat, Wilhelm Tell a devenit celebru datorita piesei scrise de Friedrich von Schiller.
Brendan Freser a jucat in filme precum cele din seria "Mumia" (1999), "Povesti din LA/ Crash" (2004), "Calatorie spre centrul Pamantului" (2008). In 2006, Fraser si colegii sai din distributia filmului "Crash" au primit premiul Critics' Choice la gala Broadcast Film Critics Association Awards, dar si premiul pentru interpretare la gala Screen Actors Guild Awards.

Autor: Revista Kaufland


Categorie: Diverse | Vizualizări: 456 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: romania, Brendan Fraser, William Tell 3D, film | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: