Principală » 2011 » Octombrie » 29 » Clint Eastwood din nou actor
3:33 PM
Clint Eastwood din nou actor
Dupa o lunga perioada petrecuta in spatele camerelor de filmat, se pare ca veteranul Clint Eastwood va fi din nou actor si va interpreta rolul principal in filmul "Trouble With The Curve".

Starul de 81 de ani a fost atat de atras de scenariul lui Randy Brown, incat este pe cale sa accepte rolul unui cautator de talente in baseball, pe care trecerea anilor l-a lasat aproape fara vedere si care porneste alaturi de fiica sa intr-o ultima calatorie pentru descoperirea unei viitoare vedete a baseball-ului. "Trouble With the Curve" va fi regizat de Robert Lorenz, care a lucrat cu Eastwood ca regizor secundar la productiile Mystic River si Blood Work. Cineastul nu a mai jucat intr-un film care sa nu fie regizat de el din 1993 (The Line of Fire). El a declarat anterior: "Nu voi reveni la actorie decat daca se va ivi rolul potrivit. Dar nu voi face asta pentru ca sunt prea putine roluri interesante, care sa aduca pentru mine ceva diferit".

Autor: Revista Kaufland

Categorie: Stiri | Vizualizări: 331 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Trouble With the Curve, Clint Eastwood, Actor | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: