Principală » 2012 » Ianuarie » 26 » Codul portocaliu de ninsori si viscol a fost prelungit. Cum va fi vremea pana duminica
1:17 PM
Codul portocaliu de ninsori si viscol a fost prelungit. Cum va fi vremea pana duminica
Premierul Emil Boc a anuntat ca ninsorile si viscolul nu se vor opri pana diseara la ora 18:00 asa cum fusese anuntat anterior, iar codul portocaliu pentru anumite judete va fi prelungit.

"Si dupa ora 18.00 se va mentine codul portocaliu. Nu se opreste viscolul in intreaga tara dupa ora 18.00, asa cum era anuntat initial, deci ramanem in situatie de urgenta", a declarat Emil Boc, citat din stirileprotv.ro.

Reprezentantii Ministerului Administratiei si Internelor se confrunta cu mari probleme in misiunile de interventie, datorita viscolului puternic si ninsorilor.

JOI vremea va fi in continuare rece, iar ninsorile se vor mentine in sudul si in estul tarii.

Vineri, vremea va fi deosebit de rece, geroasa noaptea in majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult noros in sud-estul tãrii, unde, mai ales ziua, va mai ninge local, iar vantul va avea intensificari. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare si doar izolat va fulgui.

Sambata vremea va fi deosebit de rece, geroasa mai ales noaptea si dimineata in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros, pe arii restranse, mai ales in regiunile sudice, va mai fulgui, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea si pe crestele montane.

Duminica vremea se va mentine deosebit de rece, geroasa mai ales noaptea si dimineata in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil in nordul si centrul tarii si temporar noros in rest unde izolat va fulgui. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificãari pe crestele montane.

Sursa: stirileprotv.ro

Categorie: Meteo | Vizualizări: 393 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Vremea, Ninsori, cod portocaliu, prognoza meto, Viscol, Zapada | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: