Principală » 2011 » Decembrie » 6 » Cum trebuie sa cumperi de pe internet pentru a nu fi furat
12:34 PM
Cum trebuie sa cumperi de pe internet pentru a nu fi furat
In ultimii ani afacerile online s-au dezvoltat simtitor, drept pentru care romanii au inceput sa-si achizitioneze produse tot mai mult de pe site-uri online.

Insa la nivel mondial magazinele online din Romania se afla pe locuri codase datorita mentalitatii pe care romanul o are. Mai exact, persoanele din Romania se gandesc de zece ori inainte de a cumpara un produs de pe un magazin online. Poate principalul motiv ale acestor temeri este infractiunea online comisa tot de romanii nostrii.

Dar totusi, trebuie ca aceasta mentalitate sa se schimbe caci sunt multe magazine online bine securizate care ofera clientilor protectie 100%.

Pentru a nu pica in plasa unei infractiunii, trebuie ca intotdeauna sa cumparati produse si sa platiti cu cardul doar pe site-urile securizate si luati in calcul ca transportul este gratuit doar in cazul unei comenzi consistente.

Trebuie sa fim foarte atenti cand platim cu cardurile caci tot mai multi patrund in lumea virtuala pentru a fura bazele de date ale magazinelor online. Iar odata patrunsi acolo, iau toate datele de pe card pe care le vand mai apoi pe internet.

Cum stiti ca magazinul romanesc online pe care butonati este unul sigur? O minima garantie de seriozitate este prezenta in asociatia romana a magazinelor online: www.armo.ro. Aici aveti o lista cu zeci de magazine recunoscute pentru bune practici.

Sursa: stirileprotv.ro

Categorie: Stiri | Vizualizări: 361 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Internet, hoti, Cumparaturi online, Carduri | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: