Principală » 2012 » Ianuarie » 25 » Dimitre Musca gestioneaza terenurile unde au fost gasite mai multe cadavre de animale
4:13 PM
Dimitre Musca gestioneaza terenurile unde au fost gasite mai multe cadavre de animale
Dimitre Musca este un om de afaceri din Arad, care a reusit sa scoata profituri impresionante din terenurile pe care au fost gasite de curand mai multe cadavre de animale.

El a recunoscut aceste descoperiri si spune ca nu se face vinovat de ceea ce se intampla, deoarece foloseste doar otrava de soareci pentru recolta sa, iar animalele nu pot muri din aceasta cauza.

"Folosesc aceleasi plicuri cu otrava din 2003 si nu am avut niciun incident, nicio caprioara moarta. Am pus cantitatile legale, nu mai mult. Va dati seama cat ar trebui sa manance o caprioara ca sa moara otravita, ca substanta e pentru soareci. Acum mor pe capete, iar autoritatile nu-si pun deloc problema ca ar putea fi o molima. Daca e o epidemie, ceva, sunt amenintate si animalele de ferma si totusi nu se iau masuri”, a declarat Dimitrie Musca, citat din stirileprotv.ro.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Categorie: Stiri | Vizualizări: 328 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Dimitrie Musca, Terenuri, Caprioare moarte, Arad | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: