Principală » 2012 » Ianuarie » 9 » Istoria Angliei ar fi aratat cu totul altfel daca fiica secreta a lui Henry VIII ar fi luat tronul
4:07 PM
Istoria Angliei ar fi aratat cu totul altfel daca fiica secreta a lui Henry VIII ar fi luat tronul
Istoricii spun ca regele Henry VIII ar fi avut o fiica secreta despre care omenirea nu a stiut si care ar fi trebui sa preia tronul.

Singurul motiv intemeiat pentru care nu s-a dorit ca fiica Elizabeth Tailboys sa preia tronul este ca ar fi putu ingropa Marea Britanie. De exemplu, Anglia ar fi putut sa fie invadata de "Armada” spaniola, atac care a fost respins de Elizabeth I in 1588. De asemenea, tara ar fi putut fi zdruncinata de conflicte religioase. Aceasta problema a fost rezolvata de infiintarea Bisericii Anglicane, eveniment cu care este creditata Elizabeth I.

Copiii lui Elizabeth Tailboys ar fi preluat tronul in locul lui James I si Charles I, iar harta Angliei ar fi putut sa arate altfel in zilele noastre.

Sursa: stirileprotv.ro / Daily Mail

Categorie: Stiinta | Vizualizări: 428 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Dinastia Tudorilor, Anglia, Regina Elizabeth I, Regele Henry VIII | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: