Principală » 2011 » Octombrie » 8 » Lara Fabian va concerta anul viitor in premiera la Bucuresti
12:06 PM
Lara Fabian va concerta anul viitor in premiera la Bucuresti


Artista belgiana, care in 25 de ani de cariera a incantat milioane de persoane din intreaga lume, va concerta, in premiera, la Bucuresti pe 17 martie 2012, la Sala Palatului.

Lara Fabian sau Lara Crokaert - acesta fiind numele sau real - s-a nascut pe 9 ianuarie 1970 in Etterbeek (Bruxelles - Belgia). In primii 5 ani de viata, ea a locuit in Sicilia, pentru ca in 1975 sa se reintoarca in tara natala. Conturarea carierei sale, ce se va dovedi glorioasa, a inceput in 1978, cand, de Mos Nicolae, a primitdar de la parintii sai un pian.

Odata ce visul sau de a avea un pian s-a implinit, Lara a incetat sa compuna primele sale melodii si sa participe la diferite concursuri de amatori. In 1986 castiga concursul "Le Tremplin de Bruxelles", competitie ce duce la implinirea unui vis al tinerei artiste - inregistrarea primului sau single, numit "L'Aziza".

Recunoasterea internationala a artistei vine doi ani mai tarziu, in 1988, dupa participarea la Eurovision cu melodia "Croire", unde se claseaza pe locul al patrulea. Primul sau disc este lansat in 1991 si este foarte apreciat, aducandu-i nominalizarea la premiile Felix si un Turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei.

In 1994, ea lanseaza al doilea album al sau, "Carpe Diem", ce i-a adus de trei ori premiile Felix si Junos (varianta Oscarurilor muzicale din Canada). In 1996, Lara Fabian devine cetatean canadian si este aleasa de studiourile Walt Disney sa imprumute vocea sa Esmeraldei, pentru productia "Cocosatul de la Notre Dame".

Autor: Revista Kaufland

Categorie: Muzica | Vizualizări: 815 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Bucuresti, Premiera, Lara Fabian, Concert | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: