Principală » 2012 » Ianuarie » 23 » Mancarea de la McDonald's este interzisa intr-un oras pentru ca dauneaza sanatatii ca fumatul
12:46 PM
Mancarea de la McDonald's este interzisa intr-un oras pentru ca dauneaza sanatatii ca fumatul
Orasul Loma Linda din California este considerat ca fiind cel mai sanatos oras, iar la auzirea vestii ca se va deschide un restaurant in aceasta localitate, i-a indignat la culme pe cetateni.

Mai multi membrii ai bisericii considera ca pentru a nu stopa viata longeviva, trebuie ca cetatenii sa consume alimente ca si pana acum. Deschiderea restaurantului McDonald's nu face altceva decat sa strice obiceiurile alimentare ale localnicilor de pana acum, incitandu-i la mancare de fast-food.

Cei mai multi dintre locuitorii din Loma Linda sunt vegetarieni si considera ca McDonald’s, cu hamburgherii plini de grasimi si cartofii prajiti cu multe calorii, vine in contradictie cu convingerile lor religioase si este un afront la stilul de viata sanatos pe care l-au dezvoltat in oras in decursul anilor.

Sursa: Daily Mail / stirileprotv.ro

Categorie: Stiri | Vizualizări: 404 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Loma Linda, California, Fast food, McDonald’s | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: