Principală » 2012 » Ianuarie » 26 » Marele actor Emil Hossu s-a stins din viata pe scena. "Un actor asa si-ar vedea moartea"
1:04 PM
Marele actor Emil Hossu s-a stins din viata pe scena. "Un actor asa si-ar vedea moartea"
Emil Hossu s-a stins ieri din viata la varsta de 70 de ani, in timp ce facea ultimile repetitii pentru spectacolul pe care urma sa-l sustina.

Colegii, prietenii si neamurile nu-si pot exprima durerea si in acelasi timp laudele pentru marele actor. Toate aceste persoane l-au caracterizat ca fiind un om bun, cinstit, drept, optimist, saritor, bun sfatuitor, iar lista ar putea continua la nesfarsit, caci fiecare persoana care l-a cunosct pe Emil Hossu, are numai cuvinte de lauda la adresa lui.

Sebastian Papaiani a declarat ca orice actor si-ar dori sa aibe parte de o moarte ca a lui Emil Hossu, chiar daca aceasta vine prea devreme si lasa in urma numai durere.

"Un actor asa si-ar vedea moartea. Dar este foarte trist", a declarat
Sebastian Papaiani.

In decursul vietii ,Emil Hossu a jucat in nenumeroase piese de teatru si filme precum: "Toamna bobocilor", "Iarna bobocilor", Accident", "Cel mai iubit dintre pamanteni" si "Balanta".

Sursa foto: mediafaxfoto.ro

Categorie: Stiri | Vizualizări: 388 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: teatru, Decese, Emil Hossu, filme, actori | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: