Principală » 2011 » Octombrie » 28 » Noiemebrie vine cu temperaturi ridicate. Vezi cum va fi vremea in weekend
7:24 PM
Noiemebrie vine cu temperaturi ridicate. Vezi cum va fi vremea in weekend
In ultima perioada temperaturile scazute au predominat Romania. Meteorologii anunta acum ca, in urmatoarele zile, temperaturile vor creste semnificativ cu toate ca mai este putin si inbtram in lune geroasa a lui noiembrie.

Sambata:
Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va avea unele innorari in sud si sud-est si va fi mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 17 grade, iar cele minime intre -4 si 6 grade, mai scazute in depresiuni.

Duminica:
Vremea se va mentine predominant frumoasa. Cerul va fi variabil in regiunile sudice, cu innorari mai persistente in Dobrogea si va fi mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 17 grade, iar cele minime intre -3 si 5 grade, usor mai ridicate pe litoral si in dealurile vestice, dar mai scazute in depresiuni.

Sursa: stirileprotv.ro

Categorie: Meteo | Vizualizări: 409 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Prognoza Meteo, Weekend, Noimebrie, Vremea | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: