Principală » 2012 » Ianuarie » 11 » Papa Benedict este ingrijorat de casatoriile intre homosexuali deoarece: "ameninta demnitatea umana si viitorul umanitatii"
12:17 PM
Papa Benedict este ingrijorat de casatoriile intre homosexuali deoarece: "ameninta demnitatea umana si viitorul umanitatii"
Cu prilejul anului nou, Papa Benedict a anuntat ca este ingrijorat de casatoriile intre homosexuali pentru ca acestea pot ameninta serios viitorul umanitatii.

El l-ea transmis diplomatilor din cele 180 de tari ca rolul omului pe Pamant este de a-si intemeia o familie si a face copii, iar homosexualitatea se datoreaza in mare parte educatiei din familie.

"Un loc de cinste in acest context este acordat familiei, bazata pe casatoria intre un barbat si o femeie".

"Nu este vorba despre o simpla conventie sociala, ci mai degraba despre una fundamentala, care sta la baza fiecarei societati. In mod consecvent, politicile submineaza familia ameninta demnitatea umana si viitorul umanitatii." - a declarat Papa Benedict, citat de Reuters.

Sursa: Reuters / stirileprotv.ro

Categorie: Stiri | Vizualizări: 361 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Papa Benedict, Vatican, Timothy Dolan, Casatorii, Homosexuali | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: