Principală » 2011 » Mai » 20 » Populatia americii in panica. Pe 21 mai i-a farsit omenirea
5:49 PM
Populatia americii in panica. Pe 21 mai i-a farsit omenirea



Populatia Statelor Unite a intrat in panica dupa ce predicatorul Harold Camping a lansat teoria care se refera la faptul ca pe data de 21 mai incepand cu ora 18:00, ora americii, lumea va lua sfarsit deoarece va veni judecata de apoi.

In urma acestei teorii tot mai multi oameni au intrat in panica si au inceput deja sa se obisnuiasca cu ideea ca in curand nu va mai fi picior de om pe Pamant. Insa sunt si alte persoane care se amuza de aceasta toerie si de comportamentul unora, necrezand in asemenea prostii.

Ba mai mult, unii oameni au incercat sa faca o afacere din aceasta panica, deschizandu-si locuri speciale pentru ingrijirea animalelor dupa ce lumea se va ridica la ceruri. Sau dand petreceri pe data de 22 mai, pentru a sarbatorii faptul ca lumea nu a luat sfarsit.

Cert este ca in America este un haos total si in timp ce unii sunt inspaimantati, alti incearca sa faca bani din asa ceva.
Categorie: Stiri | Vizualizări: 368 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Apocalipsa, Harold Camping, Sfarsitul Lumii, 21 mai | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: