Principală » 2011 » Iunie » 6 » Prin intermediul Google Earth s-a descoperit pe Marte o statie extraterestra
2:29 PM
Prin intermediul Google Earth s-a descoperit pe Marte o statie extraterestra
 
 
Astronautul american, David Martines, sustine ca a descoperit ceva senzational pe planeta marte ce poarte confirma existenta extraterestrilor.

Americanul spune ca a facut aceasta descoperire cu ajutorul unei poze realizate prin intermediul Google Earth.
 
La prima vedere poti spune cu certitudine ca este vorba doar despre o pata de lumina, austronautul sustine ca este vorba despre mult mai mult, adica despre o statie extraterestra.
Iar pentru a fi si mai aproape de adevar in ceea ce sustine, a dat si coordonatele la care se gaseste misterioasa entitate 49'19.73"N 29 33'06.53"W pentru ca si alti curiosi sa vada anomalia singuri.

"Acesta este un video pentru ceva pe care eu l-am descoperit cu ajutorul Google Maps, dintr-o intamplare. O numesc Bio-statia Alpha, pentru ca presupun ca sunt fiinte vii acolo sau, daca nu mai sunt, au existat candva”, explica David Martines. "Este neobisnuit ca este atat de mare. Are 213 metri lungime si 45,7 metri latime si arata ca un cilindru sau o uniune de cilindri. Poate fi o centrala electrica, un loc in care exista forme de viata sau vreun depozit special. Sper sa nu fie o arma. Indiferent ce este, sunt convins ca este pusa acolo cu un scop”, a mai adaugat el.

Categorie: Stiinta | Vizualizări: 403 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Extraterestri, Viata, Marte, Descoperire | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: