Principală » 2012 » Ianuarie » 15 » Salma Hayek a avut probleme in cariera artistica din cauza accentului
8:29 PM
Salma Hayek a avut probleme in cariera artistica din cauza accentului
Actrita a dezvaluit ca in cariera sa de actrita la Hollywood a avut probleme din cauza accentului mexican.
Frumoasa actrita este mandra de originile sale, insa recunoaste ca a avut momente destul de grele in cariera, dupa ce s-a mutat in America. Ea a dezvaluit ca in primii ani de cariera nu primea decat roluri mici, de servitoare sau de prostituata.
''Nu existau roluri pentru femeile latine. A fost foarte dureros. Oamenii mi-au spus sa ma intorc in Mexic, sa ma asez la casa mea si sa fac copii. Cred ca le parea rau de mine'', a dezvaluit Salma.
''Nu primeam roluri mari pentru ca nu eram blonda si aveam accent'', a mai declarat actrita.

Salma Hayek a devenit cunoscuta in 1995, dupa rolul din ''Desperado'', alaturi de Antonio Banderas, insa succesul l-a cunoscut abia dupa rolul principal din filmul ''Frida''. Salma Hayek pe numele sau adevarat Salma Valgarma Hayek Jimenez-Pinault, este o actrita mexicana. Este prima actrita de aceasta nationalitate nominalizata la Premiul Oscar pentru Cea mai buna actrita. S-a nascuta la Veracruz. Mama sa, Diana Jimenez Medina, este o binecunoscuta cantareata de opera, iar tatal sau, Sami Hayek Dominguez, este director executiv al unei companii petroliere si chiar a candidat la postul de primar al orasului  Coatzacoalcos. Numele sau, Salma, inseamna siguranta la arabi.

Autor: Revista Kaufland
Sursa foto: ofcelebrity.net

Categorie: Showbiz | Vizualizări: 348 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Salma Hayek, cariera, Probleme cu accentul | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 Budd  
0
Thanks for helping me to see tihngs in a different light.

Prenume *:
Email *:
Cod *: