Principală » 2012 » Ianuarie » 15 » Sean Paul lanseaza un nou album
8:49 PM
Sean Paul lanseaza un nou album
Cantaretul lanseaza in ianuarie un nou album. CD-ul se va numi "Tomahawk Technique" si va include si super-hit-ul realizat in colaborare cu Alexis Jordan: "Got 2 Luv U", dar si cel mai recent single: "She Doesn't Mind".

Albumul este realizat de Benny Blanci (Katy Perry, Justin Bieber, Wiz Khalifa, Ke$ha), Rico Love (Natasha Bedingfield, Nelly, Diddy, Usher) si Stargate (Rihanna, Ne-Yo, Chris Brown).

"Am decis sa numesc albumul "Tomahawk Technique" deoarece semnifica felul in care "atac o piesa", a marturisit Sean Paul. "Cand intru in studio sau cand sunt in concert simt ca sunt ca un topor muzical, o arma zburatoare muzicala!"

Inarmat cu un look si o pasiune energizanta pentru muzica, ultimele luni au fost prolifice pentru artist. Astfel, el a fost producatorul piesei "Roll Wid Di Don" de pe albumul "Tomahawk Technique", lucrand si cu artisti ca Cecile, Tami, Chynn, Mr. Vegas, Wayne Pitbull, T-Pain, Ludacris, Bob Sinclar, CongoRock, Mya sau Kelly Rowland.

"Tomahawk Technique" impinge stilul dancehall la un alt nivel, pastrand sound-ul pop cu care ne-a obisnuit artistul.

Autor: Revista Kaufland
Sursa foto: musichat.ro

Categorie: Showbiz | Vizualizări: 404 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Tomahawk Technique, Album, Sean Paul | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: