Principală » 2011 » Octombrie » 6 » Steve Jobs a decedat. Vezi ce omagii i-au adus rivalii sai
9:50 AM
Steve Jobs a decedat. Vezi ce omagii i-au adus rivalii sai


Dupa ce anuntul a fost facut public, rivalii sai din lumea internetului si a electronicii au tinut s-ai aduca cate un omagiu pe site-urile sau blog-urile lor.

Bill Gates a postat pe internet un anunt in care scrie ca "am fost profund intristat la auzul mortii lui Steve Jobs. Steve si cu mine ne-am intalnit prima oara cu 30 de ani in urma, si am fost colegi, adversari si prieteni, mai bine de jumatate din viata."

Fondatorul Facebook a ramas si el intristat de vestea primita si a scris intr-un articol pe blog "Steve, iti multumesc pentru ca mi-ai fost prieten si mentor".

"Lumea a pierdut un vizionar. Steve a fost unul dintre cei mai mari inventatori americani, suficient de curajos ca sa gandeasca altfel decat ceilalti, atat de convins ca putea sa schimbe lumea si atat de talentat, incat a si facut asta", a spus presedintele american Barack Obama.

Mai toate companiile din domeniul internetului sau electronicii au postat anunturi induiosatoare la aflarea vestii care a cutremurat o lume intreaga.

Pe retea de facebook au fost scris zeci de mi de mesaje in care toata lumea isi exprima condoleante pentru omul care a schimbat o planeta intreaga.

Categorie: Stiri | Vizualizări: 328 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Mesaje de condoleante, Steve Jobs, Deces, Omagii | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: