Principală » 2011 » Mai » 22 » Teo Trandafir a cazut intre pat si calolifer la spitalul din Viena
5:58 PM
Teo Trandafir a cazut intre pat si calolifer la spitalul din Viena



Teo Trandafir a dat un interviu pentru ProTV Magazin in care poveste despre clipele de groaza prin care a trecut cat timp a avut probleme cu sanatatea si a fost tratata la spitalul din Viena.

"Cand m-am ridicat brusc din pat si am uitat complet ca sunt in situatia in care sunt si am cazut intre pat si calorifer si acolo am ramas! Pentru ca nu am putut sa ma mai ridic deloc sa ajung la telefon. Am stat juma' de ora cazuta acolo si am jelit! Doamne, ce am fost si ce-am ajuns! Vai de capu' si de zilele mele!", a spus Teo Trandafir pentru ProTV Magazin.

Teo Trandafir a mai spus ca in tot acest timp pe care la petrecut in spitalul din Viena, medicii au fost nevoiti sa o consulte atat la psihic cat si la psihologic din cauza bolii gragve cu care se confrunta.

"Ideea ca as putea-o lua razna definitiv si ca viata mea s-ar putea schimba si din punctul asta de vedere m-a tinut in viata".


Din cauza traumei prin care a trecut, Teo a uitat multe chestii petrecute in in decursul vietii.

Nu-mi aduceam aminte bucati intregi din viata mea, nici acum nu mi le aduc aminte pe unele... De exemplu, nu-mi aduc aminte cum ii cheama pe anumiti actori si mi-e frica sa pornesc discutia despre unii dintre ei, caci la un moment dat stiu ca o sa ma impiedic la nume", a spus Teo.

Sursa: stirileprotv.ro
Categorie: Showbiz | Vizualizări: 396 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Sanatate, Teo Trandafir, Boala, Experienta de la Viena | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: