Principală » 2012 » Ianuarie » 10 » Un barbat din Arabia isi vinde fiul cu 20 de milioane de dolari pentru a scapa de saracie
5:14 PM
Un barbat din Arabia isi vinde fiul cu 20 de milioane de dolari pentru a scapa de saracie
Un barbat din Arabia Saudita incearca sa-si vanda fiul pentru suma de 20 milioane de dolari, incercand in acest fel sa evite saracia dupa ce activitatile sale ilegale din care castiga bani au fost inchise.

Saud bin Nasser Al Shahry doreste ca vanzarea copilului sau sa se faca prin intermediul tribunalului, pentru a sti cu siguranta de unde este cumparatorul si unde va trai copilul de acum incolo.

Traficul de fiinte umane este o infractiune in Arabia Saudita, insa cu toate acestea statul nu respecta standardele internationale minime, potrivit Departamentului de Stat al SUA.

Mai mult decat atat, barbatul arab isi vinde copilul prin intermediul site-ului de socializare facebook, iar sansele de a finaliza tranzactia sunt cu atat mai mici cu cat termenii si conditiile site-ului nu permit incalcarea drepturilor unei persoane umane.

Sursa: Daily Mail

Categorie: Stiri | Vizualizări: 371 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Copil, Vanzare, Arabia Saudita, Facebook | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 Jenaya  
0
An intelligent point of view, well expsersed! Thanks!

Prenume *:
Email *:
Cod *: