Principală » 2012 » Ianuarie » 19 » Un ofiter a fost demis pentru ca a facut sex cu 5 femei in timpul serviciului
6:30 PM
Un ofiter a fost demis pentru ca a facut sex cu 5 femei in timpul serviciului
Pc Troy Van-Eda este un ofiter in varsta de 44 de ani care a fost demis din functie dupa ce s-a aflat ca acesta a intretinut relatii sexuale cu cinci femei in timpul serviciului.

Poate ca nici in ziua de azi nu s-ar fi aflat despre ispravele lui daca una din victime nu ar fi facut o reclamatie superiorilor lui si in istanta.

Pinder este o domnisoara de 34 de ani ce a fost oprita in trafic de catre Pc Troy Van-Eda pentru ca nu purta centura de siguranta. Din cele spuse de catre tanara, reiese ca acesta i-ar fi propus sa faca sex cu el pentru a o ierta de amenda, iar la acel momenta Pinder a acceptat.

Insa dupa ce a intretinut relatia sexuala cu Pc Troy Van-Eda, a descoperit intr-un calendar ca acesta avea programate mai multe femei cu care intretinea relatii sexuale. Si cel mai probabil aceste femei au fost prinse tot cu neregularitati in trafic.

Superiorii n-au mai stat pe ganduri si l-au demis, dar ofiterul nu este impacat cu ideea demisiei si spune ca va face apel la decizie.

Sursa: Daily Mail

Categorie: Stiri | Vizualizări: 370 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Ofiter, Sex in timpul serviciului, Perversiuni, Demisie | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: