Principală » 2012 » Ianuarie » 17 » Vasul de croaziera naufragiat in largul Toscanei a incalcat procedurile
1:34 PM
Vasul de croaziera naufragiat in largul Toscanei a incalcat procedurile
Ancheta in cazul vasului naufragiat in largul Toscanei vine cu noi indicii despre cum s-a intamplat incidentul si cine a fost de vina.

Pare sa se contureze tot mai mult ideea ca nava a naufragiat din cauza ca echipajul vasului de croaziera a incalcat procedurile, de la ruta de navigare, pana la evacuarea pasagerilor.

Autoritatile italiene au anuntat ca 29 de persoane, patru membri ai echipajului si 25 de pasageri, sunt in continuare de negasit. Oficial insa numarul mortilor a ajuns la 7, dupa ce in ultimele ore a mai fost gasit un trup neinsufletiti in epava.

La bordul navei se aflau 56 de romani care au si reusit sa scape cu viata.

Tatal unui membru de pe vas spune ca "a fost o lovitura, nu ne venea sa credem. Am asteptat 18-20 de ore. Nu ne puteam gandi decat la rau. Pana la urma ne-a sunat ca totul e ok", citat din stirileprotv.ro.

De la naufragiere si pana acum, anchetatorii au stabilit ca vasul se abatuse de la ruta prestabilita si se apropiase prea mult de insula Giglio. Si cel putin un martor spune ca l-a vazut pe capitan consumand alcool la petrecerea de Anul Nou pe stil vechi, data pentru pasagerii rusi.

Sursa: stirileprotv.ro

Categorie: Stiri | Vizualizări: 376 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Costa Concordia, Ancheta, Vapor | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: