Principală » 2012 » Ianuarie » 17 » Video. Violata in direct la un reality-show
7:35 PM
Video. Violata in direct la un reality-show
Un post de televiziune din Brazilia difuzeaza la televizor o emisiune gen Big Brother. Fanaticii acestei emisiunii au ramas socati cand au vazut cum un barbat de 31 de ani incearca sa violeze o tanara de 23 de ani.

Imaginile au fost transmise in direct din camera respectiva, iau autoritatile n-au mai stat pe ganduri si au declansat o ancheta.

Timp de trei ore cat au incecat politistii sa o interogheze pe tanara, nu au putu scoate prea multe de la ea, fiindca nu-si aducea aminte.

In cazzul in care Daniel Echaniz, manechinul de 31 de ani care a violat-o pe tanara, este gasit vinovat, acesta risca sa stea intre 6 si 10 ani dupa gratii iar emisiunea va fi inchisa.
 
 
Categorie: Stiri | Vizualizări: 492 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Brazilia, Violuri, Reality-show | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 Arjun  
0
Treburile astea se cunosc de multa vreme! E ineartsent ca de o vreme, toti desteptii sunt foarte excitati de lucrurile astea! E si mai ineartsent ce se va intimpla de aici incolo, desi, avand in vedere letargia politicienilor nostri, nu cred ca se va intimpla nimic!

Prenume *:
Email *:
Cod *: