Principală » 2012 » Ianuarie » 28 » Tim Burton va regiza filmul Pinocchio
4:10 PM
Tim Burton va regiza filmul Pinocchio
Dupa succesul de Box Office in 2010 cu "Alice in Tara minunilor", la care a lucrat cu vechiul sau prieten, Johnny Depp si cu partenera sa de viata, Helena Bonham Carter, Burton este solicitat sa regizeze "Pinocchio". Robert Downey Jr. este favoritul pentru rolul lui Geppetto, tatal-tamplar al lui Pinocchio, celebrul baietel din lemn, caruia ii creste nasul cand spune minciuni.

Robert Downey Jr. e si el interesat de proiect, dar programele celor doi sunt incarcate si dificil de sincronizat.

Scenariul pentru noua adaptare cinematografica a povestii baiatului de lemn e scris de Bryan Fuller, creatorul apreciatei serii "Pushing Daisies". Povestea se va centra pe eforturile lui Geppetto de a-si gasi marioneta care prinde viata. Pentru anul acesta mai fusese anuntat un proiect cu marioneta care prinde viata, un prequel al povestirii lui Pinocchio, in care rolul principal l-ar avea tot Geppetto. Shawn Levy va regiza "The Three Misfortunes of Geppetto", o productie Fox despre incercarile lui Geppetto de a se reintalni cu marea lui iubire, care e o femeie, nu o marioneta. E posibil ca aceste doua filme cu Pinocchio sa fie produse in competitie, cum s-a mai intamplat si cu ecranizarile concurente de anul trecut ale povestii "Alba ca Zapada".

Pinocchio, personaj nascocit de scriitorul italian Carlo Goldoni, a aparut in film de mai multe ori, dar ecranizarea celebra si indragita a ramas cea de la Disney, de cum peste 70 de ani.

Autor: Revista Kaufland
Sursa foto: fanpop.com

Categorie: Showbiz | Vizualizări: 410 | Adăugat de: articolenoi | Tag-uri: Tim Burton, Pinocchio, Regizor, film | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: